Aansluiten op de Drentse Verwijsindex

Aansluiten op de DVi

Convenant

Is uw organisatie nog niet aangesloten op de Drentse Verwijsindex, maar wilt u dit wel? Onderteken dan de Toetredingsovereenkomst. Hiermee geeft u aan dat uw organisatie alle bepalingen van het convenant zal naleven. Aan het aansluiten op de DVi zijn voor uw organisatie geen kosten verbonden.

U kunt het ondertekend formulier zenden aan:

CMO STAMM
T.a.v. DVi
Postbus 2266
9704 CG Groningen

U mag het ook per e-mail sturen aan e.vanspijker@cmostamm.nl

Accounts aanmaken

Heeft u de Toetredingsovereenkomst ondertekend? Vul dan het aanvraag formulier in. U hoeft alleen de gele velden in te vullen.

Bent al wel aangesloten, maar zijn er nieuwe medewerkers die een account nodig hebben? In dat geval kunt u ons een e-mail sturen met de vraag om een overzicht van alle medewerkers. U kunt dan gelijk controleren of de informatie klopt en eventuele nieuwe werknemers kunt u aanvullen. Hoeft u slechts 1 werknemer toe te voegen, stuur ons dan een email met de naam, email en telefoonnummer.

Vervolg

Zodra wij het convenant hebben ontvangen, gaan we de accounts voor u in orde maken. Download u hiervoor dit Excel-document en vult u alle gele velden in. Let op: er zijn 3 in te vullen tabbladen! U vult zowel de gegevens van uw organisatie in, als de gegevens van de medewerkers die een account dienen te krijgen.

Welke medewerkers hebben een account nodig? Dat verschilt per organisatie. Sommige organisaties hebben één account, die alle signalen van de verschillende medewerkers invoert. Andere organisaties hebben een account voor elke medewerker. Weer andere organisaties hebben alleen een account voor medewerkers met een speciale rol binnen de organisatie, zoals coördinatoren.

Training en uitleg (optioneel)

Nadat wij de accounts voor u in orde hebben gemaakt, is er de mogelijkheid tot het krijgen van een (gratis) training. Lees daarover hier meer. Wilt u liever eerst zelf aan de slag, dan kunt u hier handleidingen downloaden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!